top of page

Tulku Lama Lobsang

Op 13-jarige leeftijd werd Tulku Lobsang herkend als de 8e reïncarnatie van Nyentse lama. Vanaf dat moment kreeg hij een zeer intensieve opleiding bij 35 leraren, waardoor hij toegang kreeg tot de enorme kennis van alle acht stromingen binnen het boeddhisme. Tulku Lobsang Rinpoche heeft een zeer grote kennis van het Tantrayana boeddhisme uit Tibet.

Tulku Lobsang is Tibetaans arts, astroloog en leraar. Hij onderwijst Lu Jong en andere methoden voor een gezond leven en een kalme geest. Hierdoor hebben we de mogelijkheid de aangeboren wijsheid te doen opleven die in ieder van ons al aanwezig is.

Tulku Lama Lobsang geeft het hele jaar door over heel de wereld lezingen, workshops, retraites, opleidingen en consulten in afstemming met de plaatselijke Nangten Menlang *) organisatie. Hij brengt de informatie afgestemd op de mensen in simpele bewoordingen en met humor. Hij zorgt ervoor dat alles wat we leren toepasbaar is in het dagelijkse leven. Dit maakt hem tot een bijzondere leraar.

*) Nangten Menlang is een organisatie die zich inzet voor het behoud en het onderwijs van de Tibetaanse medische wetenschap en de Boeddhistische kennis.

bottom of page